Brandwachten


Brandwachten garanderen u optimale veiligheid in tal van situaties, conform voorschriften en wettelijke bepalingen. Bent u op zoek naar een gekwalificeerde brandwacht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het detacheren van brandwachten met uiteenlopende achtergronden en expertises. Van manschap tot bevelvoerder: uw wensen en de gestelde eisen zijn altijd het uitgangspunt.

Wanneer u een brandwacht van MKB Brandbeveiliging inhuurt heeft u de volgende zekerheden:

  • U bent verzekerd van gecertificeerde en gekwalificeerde brandwachten
  • U heeft geen omkijken naar opleidingen en bijscholing, bovendien hoeft u hier ook niet in te investeren
  • U bent optimaal flexibel omdat u de brandwacht enkel inzet op het moment dat dat nodig is

Wat voor veiligheidsassistentie of brandwacht u ook zoekt, u kunt altijd een beroep op ons doen. We helpen u graag aan brandwachten in de volgende functies.

  • Manschap/brandwacht (standaard, gaspakdrager, chemicaliën)
  • Bevelvoerder of leidinggevende
  • Chauffeur/ pompbediener

Brandwacht: snel en flexibel

MKB Brandbeveiliging heeft een groot bestand vakkundige brandwachten, die allemaal beschikken over hun eigen specialismen. Niet alleen kunt u ze inschakelen voor repressieve taken, ze kunnen u ook ondersteunen bij surveillance of het opleiden van uw eigen medewerkers. Maar vanzelfsprekend staan ze juist ook bij calamiteiten paraat. Heeft u snel een brandwacht nodig? Neemt u da contact ons op en we gaan voor u direct op zoek naar de beste brandwacht bij uw specifieke situatie of project.